Відтепер з'явилась можливість подавати заявки на підняття швидкості не тільки за телефоном 2-30-10, але ще й за допомогою спеціальної форми. Ця форма призначена тільки для подачи заявок на підвищення швидкості на порту. подати заявочку
Вот уж сайт и достиг какого-то уровня(правда не ясно какого ). И на данном этапе хотелось бы взглянуть на проделаную работу "другими глазами", а в часности Вашими (ДА ИМЕННО ВАШИМИ!!!!)
Ідея непогана. Проект буде розвиватись. Та я хочу розказати про те, щоб мені хотілося б побачити як простому юзеру. А хотілося щоб у Сторожинці була своя молодіжна віртуальна тусовка. Місце, де можна вільно обмінюватись думками, враженнями, пропозиціями. Спілкування в інтернеті на відмінну від реального життя має дві великі переваги:
Повна анонімність. Людині можна сказати все що про неї думаєш і вона не зможе образитись, так як ображатись буде ні на кого.
Все, що хоч раз написав, залишиться на память нащадкам. Подумайте, як цікаво буде читати власні думки років через 5 чи 10.
Якби я займався цим проектом, то зі всього Сторожинецького Порталу залишив би тільки форум, і то тільки те що стосується молодіжного життя міста. Всі інші розділи на порталі на мою думку непотрібні. Всього цього повно в інтернеті і воно набагато краще реалізовано. Людям перш за все цікаве спілкування і місцеві новини.
Форум я б значно переробив, взявши за основу Динамівську Стіну http://www.dynamo.kiev.ua/gb/ Безперервна стрічка повідомлень від користувачів, що сортується ТІЛЬКИ за темою і датою. Ніяких смайлів, аватарів, ніякої статистики. Взагалі на сторінці нічого не повинно бути крім тексту постів і фону. Те, що зараз є не придатне для масового використання. Тут жахлива навігація. Особисто мене зовсім не тягне спілкуватись на таких форумах. Форум не стане популярним, якщо його інтерфейс залишиться таким яким він є зараз. Дизайн мусить бути максимально простим і зручним. Сторінки повинні без проблем відображатись на екранах мобільних кпк. Якщо хтось добре знає PHP i XML, то я порекомендував би зробити WAP-версію сайту. Щоб читати і писати пости можна було б прямо з мобільного телефону. Це значно розширить популярність. Тепер тих, хто має мобільний з інтернетом набагато більше тих, хто має компютер з інтернетом.
Назва порталу. Я вважаю, що назва повинна бути іншою. Портал - це там де всього багато. А назва повинна відображати суть. Як от Піраміда - це там, де всі веселяться. Школа - це там, де всі навчаються. Сторожинецький Портал чи то Форум - це там, де всі спілкуються.
Тепер про рекламу. Це маленьке місто, тому реклами особливої не потрібно. Головне зручний дизайн і цікавий контент. І люди будуть відвідувати цей ресурс.
Переробити движок сайту, забрати все зайве і регулярно публікувати місцеві і тільки місцеві новини, репортажжі, інтервю і т. д. і т. п. Тільки тоді проект запрацює і стане приносити прибуток як рекламна площадка.
RolandTM,O.o оце навалив!згідний з тобою на рахунок "одного форума з місцевими новинами" а щоб більше людей відвідувало сайт - потрібна РЕКЛАМА! я так вважаю....
у кожного своя думка,але я особисто вважаю шо на форумі немає нічого зайвого і в порівнянні з тим який портал був колись це просто супер.а рівнятися на якісь там інші стіни нема ніякого смислу.мене все влаштовує
Ну на рахунок простоти дизайну ти загнув.. тут всьо лаконічно до нєкуда.. Стіна повідомлень - ваще інша тєма... Як для мене, форум має бути таким яким він є зараз...
адмін, на твоєму місці, я теж би захищав Портал. Це нормально. Ти молодець. Я займався чимось подібним років 5 назад. Та мені чогось не вистачило, щоб запустити. Тобі вистачило. Тому мені близька ця тема.
Я хочу, щоб в Сторожинці було щось потужне, несхоже на інших. Щоб кількість відвідувачів за день перевищувала тираж місцевої газети. Я хочу, щоб так було і тому так критикую портал.
Подивись, в Чернівцях є три-чотири портали. Всі вони схожі одне на одного як дві краплі води.
Треба чимось виділятись, акцентувати увагу на щомусь одному, на мою думку - на спілкуванні.
Чому я кажу, що треба змінити движок форуму? Він не витримує жодної критики в довготривалій перспективі. Вас тут чоловік 5-6 активних. Вам конфортно. А якщо буде чоловік 50 активних. А сотні тем. А тисячі повідомлень. Як у всьму цьому розібратись простій людині, що хоче рослабитись вечором, почитавши місцеві плітки? А ніяк. Тому і ніколи не буде 50 чоловік.
Чому я кажу, що треба спростити інтерфейс? Мобільний інтернет. За ним майбутнє. Ви пробували відкрити портал з мобільного? Я ні. І ніхто не пробував. А треба, щоб пробували. Кожна людина з мобільним - це потенційний відвідувач Порталу. Контент, цікавий контент, що захочеться читати забезпечуватимуть свої ж користувачі. Завдання тільки доставити його на екрани.
Ще раз скажу. Я нікому нічого не навязую. Все це моя особиста думка. Мені можуть сказати: Якщо, ти такий розумний, то чого сам не зробиш те, про що говориш? Відповім: Я прогавив той момент, коли можна щось таке зробити. Тепер мені вже не до того :-( Тому бажаю успіху адміну і всім, хто йому допомагає.
RolandTM, по-перше, хочу зауважити, що якби ти зайшов на сайт неавторизованим та подивився на лічильник, то побачив би, що нас зовсім не 5-6, а дещо більше. Якби ти таки зробив свій проект у свій час, ти би знав, скільки зусиль коштує розкрутити портал хоча би до такого рівня в такому місті, як Сторожинець. Якщо залишити з сайту лише форум, то він з часом перетвориться просто на тусовку, а просто тусовка - то "Піраміда", що хорошого? Ми хочемо давати сторожинецькій молоді цікаві статті, музичні новини та взагалі культурні теми, а не просто обговорення теми "Періс Хілтон знову зняла трусики" на форумах чи чатах