Відтепер з'явилась можливість подавати заявки на підняття швидкості не тільки за телефоном 2-30-10, але ще й за допомогою спеціальної форми. Ця форма призначена тільки для подачи заявок на підвищення швидкості на порту. подати заявочку
Часто гуляючи по Сторожинцю ви напевно не раз бачили ідіотів які ходять з мобілкою,та з якої лунає музика (хто впізнав себе-завішайтесь ).А коли з"явилися засоби передачі інфи,як блютус і інфрокрасний ,люба музика поширюється по Сторожинцю з неймовірною швидкістю.Як правило це попса,а тих хто хоть трохи розбирається в якісній музиці це ой як дратує.
ну вот,вот.і я про то же.я наприклад не бачила шоб нормальні люди так ходили,лиш якісь отброси. вони рахують напевно шо це крууууто,але збоку це так [матюк]ьно виглядає
Я не розумію: - купляти телефони (за 300$ і вище) які є аналогом звичайних КПК? А потім десь його загубити. - навіщо до мобільного чипляти довжелезний шнурок, яки потім звисає к кишені (потягнув за шнурок - та вкрав мобілу..) - навішо міняти мобільні телефони раз на 3-4 місяці тільки по причині, що він тепер уже не такий модний.
Мобільник повинен виконувати стандартні для нього функції: подзвонити, прийняти дзвінок, получити смс та її прийняти. Правда іноді потрібна маленька камера на 1.5, але не більше...
Біля рибок хітовими виконавцями є Рукі Ввєрх, Мнагаточіє, Катя Чєхава і ще пацанчики, які були нормальними, поки танцювали, а не співали "я устал, хачу любві..."
Сьогодні пішла на базар - йде "модна тьолка" вся разукрашена, коротка спідниця, буфера виставила, ДеБілан вовсю - і в доверщеніє грязні капці до коліна , зато пів базара слухає" Верни мне мою любовь...................." Вот так
___________________________ Хочешь жить счастливо не позволяй себе влюбляться!!!Позволяй себя любить!!!
Біля рибок хітовими виконавцями є Рукі Ввєрх, Мнагаточіє, Катя Чєхава і ще пацанчики, які були нормальними, поки танцювали, а не співали "я устал, хачу любві..."
бачу ти частенько біля рибок сидиш. Може ти там сидиш, бо тобі подобається така музика, а з нами тут так, вирішив просто формально розділити думку! Бачиш, як я тебе розкусила!!!!
а взагалі, то я цих "ходячих магнітофонів" повбивала би! ніколи не було такого, шоб вони пройшли повз мене і я їм шось не сказала! Я вічно їх достаю, принижую, ще й підтанцьовую інколи під їхній модний музон!!!
___________________________ Тяжело в настоящем - вспомни прошлое и надейся на будущее.
ми з invisible,один раз тоже ганяли...,нарили у мене на мобілкі якусі стару вєщь,ключіли на повну,і давай,давай!!! ходили і зажигали по сторожинцови lol
фуууууууууу!!! значить ви теж входите в групу "ходячих магнытофонів!!!!!!!!"
___________________________ Тяжело в настоящем - вспомни прошлое и надейся на будущее.
еге,тільки не "беку",а бегу.Бегу (від слова бик),і означає тип людей,які "мігрували" з села в місто.Все це ми з invisible придумали коли бродили по Чернівцям,зустріли там пару бегів і класифікували їх в окрему субкультуру Отже: Субкультура - БЕГУ Особа - БегуКід (тоість,бегу-тінейжер ) Характерні риси:червона ряха,куртка(турган,феррарі,пальона адідаска,мерседес-бенс тощо...),спортивні штани,туфлі Мова - переважно румунська