Відтепер з'явилась можливість подавати заявки на підняття швидкості не тільки за телефоном 2-30-10, але ще й за допомогою спеціальної форми. Ця форма призначена тільки для подачи заявок на підвищення швидкості на порту. подати заявочку
Народ, може хтось знає, хто загубив студентський квиток та ще пару документів на ім'я Шморгун Михайло, прошу писати мені в аську або в ПМ. Документи знайшла моя співробітниця.
ReaMax співробітниці віддасть "Шейк", а сам злопає шоколадку... Пропоную Маяковському вже потихеньку повертатись до батьківського коріння і переіменуватись на Шморгуна...який понт тепер корчити з себе поета?
Бла-бла-бла..."Томат містично споріднений із символами проточної води і джерельної бадьорості. Духовно спожитий овоч ... Покришений твердий сир , часник , та майонез ...". Йой, тримаєш піст? Може тому такий нєрвний?
я втратив гаманець з візитками, а ви почуття власної гідності і нормальне сприйняття дійсності ,не спорь і не гарячкуй ти неправа... читай книжки пиши вірші дивись телевізор всього найкращого