Відтепер з'явилась можливість подавати заявки на підняття швидкості не тільки за телефоном 2-30-10, але ще й за допомогою спеціальної форми. Ця форма призначена тільки для подачи заявок на підвищення швидкості на порту. подати заявочку
це мну просто не було, пацана, якій паставив усьо на ногі кстаті всім здрасті,як воно? пішу вам с кієва)))) а,на счьот нового ст портала - це дурна затєя,як ми його довго розкручували і не "дорозкрутили",а ви новий хочете... мені здається не вистачає одноі маленькоі але ВАЖЛИВОІ штучкі - дизайна 80% інформаціі сприймається очима (це вам на замєтку) чюствую,що в майбутньому я за це візьмусь,але це потім...а пока, спробуйте на головній сторінці забомбити ''молодіжну картинку'',тоді всім буде ясно,що сайт не з софтом,а з форумом! удачі
сторожинецький портал повинен бути молодіжним та єдиним, бути тусовкою для всіх, навіть якщо вони дуже волають виразити свої політиканські думки, а головне, знаходитися за адресою www.st.cv.ua.
Бешена підтримуємо, одмін обіцяє працювати над дизайном
............ навіть якщо вони дуже волають виразити свої політиканські думки (????у мене вопрос де канапка ,я жажду(наверно пропала муза, ...да буває...) ?????), а головне, знаходитися за адресою www.st.cv.ua(!!!!!!да адреса кльова слов нема !!!!!) ......
Яось вважаю шо какая молодьож такой і сайт ні в абіду
Чисто гіпотетично ...якщо сайт буде робити Команда в якій я граю, то він певне буде більш цікавий у плані контенту однозночно....у плані дизайну незнаю, люди найдутся... Здорова конкуренція ні помішаєт... стцв нідостайот АКТУАЛЬНОСТІ
Яось вважаю шо какая молодьож такой і сайт ні в абіду
..якщо сайт буде робити Команда в якій я граю
Взагалі-то, ОСНОВНА ідея проекту Сторожинецького порталу заключалась в об'єднанні всіх сторожинчан на теренах інтернету, а не розбиття на клани, групи команди...
Цитата: Маяковский
Здорова конкуренція ні помішаєт...
Не з тими ви намагаєтесь конкурувати!!! Навіщо між собою, якщо (піднявши планку) можна скласти достойну конкуренцію (як мінімум) Чернівцям!
P.S. Майже, всі ідеї (побажання) користувачів, розглядались та втілювались в життя.
Можна спитати, яким саме чернівецьким сайтам...... можна скласти достойну конкуренцію .....? Ви певно шо мене не розумієте , є речі, які ні я, ні адмін, ні будь-хто не зможемо вплинути. Розвиток інтернет культури це явище, його не можна стримати, зупинити, його неможна навіть не бачити...до чого я веду Якщо адміністрація не буде працювати над удосконаленням сайту то вірогідно, що в подальшому його будуть відвідувати тількі онлайн роботи.
Маяковський, на рахунок КАНАПКИ, то у мене з музою все гаразд і вона завжди зі мною, якщо хочеш знати. Коли почнеш працювати в команді, то зрозумієш, як важко згуртувати людей і щось від них вимагати, на щастя, журнал творить справді команда однодумців і у нас все буде ок, можеш не сумніватися.
P.S. Хочу бачити, яка команда витримає тебе протягом хоч якогось періоду.
......Коли почнеш працювати в команді, то зрозумієш, як важко згуртувати людей і щось від них вимагати(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)..... От такто( вимагати ... і ця людина називає мене крістально чесного вихованого освідченого інтележента політиканом? Нє то світ певне зглузду зїхав). Просто коли цікаво то заставляти( вимагати примушувати ) не треба... ......можеш не сумніватися.... Ая і не сумніваюс. ..........Хочу бачити, яка команда витримає тебе протягом хоч якогось періоду...... Отут ти прав. Да уж.
..........Хочу бачити, яка команда витримає тебе протягом хоч якогось періоду...... Отут ти прав. Да уж.
Нічо, дядьку, все буде ОК. Будь простіше, не намагайся іншим щось показати, просто живи і тебе відповідно сприймуть. А тоді ти виростеш і зрозумієш, що посміхатися цікавіше, ніж здаватися грізним, дарувати приємніше, ніж отримувати подарунки, будувати веселіше, ніж ламати, а гуртуватися краще, ніж бути вищим за інших.
Сторожинецький портал об'єднує і запрошує тебе! Прямо як релігійна секта. Амінь
і запрошує тебе! ..... ну я нікуда далеко не уходив ....Будь простіше, не намагайся іншим щось показати, просто живи і тебе відповідно сприймуть. А тоді ти виростеш і зрозумієш, що посміхатися цікавіше, ніж здаватися грізним, дарувати приємніше, ніж отримувати подарунки, будувати веселіше, ніж ламати, а гуртуватися краще, ніж бути вищим за інших.....
Я за те шоб розумні люди мали фацу...і не ображали одне одного, і не говорили про те шо одно харашо а другоє плохо....
Лічно реамансу ...в одном фільме мама своєму маленькому сину гаварила шо єсли би бог (Бог) хотів би создати всіх людей однаковими то він зробив би їх всіх каліками... І ще дурень дурневі різніця.
Контакты победили. Такова суровая правда жизни.((( Портал развиватся больше не будет. Это мое личное мнение. Тут только один выход: зарплаты журналистам + зарплата редактору + затраты на технику. И это все из денег местных рекламодателей. Одним словом все упирается в организаторские способности одного конкретного человека.
......... вот ReaMax закончит учебу и организует нам издание своего журнала. Правда, ReaMax?
хм, Шурик, видати журнал в глянці - то мрія нашої команди.
а взагалі, справа не в навчанні, бо я давно не вчуся (заочно не рахується). зарплата журналістам та редактору - то поки утопічна ідея, але ми її реально не потребуємо. ми зібрали людей, які роблять все не заради прибутку, а заради ідеї та можливості реалізації самих себе. тому просто треба працювати і не дивитися на всіляки там контакти чи однокласники, а раптом то просто чергова модна фішка?