Відтепер з'явилась можливість подавати заявки на підняття швидкості не тільки за телефоном 2-30-10, але ще й за допомогою спеціальної форми. Ця форма призначена тільки для подачи заявок на підвищення швидкості на порту. подати заявочку
Дайте відповідь в найширшому варіанті. З нового сезону все буде не так як було. Я думаю багатьох це вразить. Ваш голос обов"язково врахують. Всім дякую.
Повідомлення відредаговано 5 червня 2008 01:57:55. Редагувалось 1 раз(ів)
По - перше, чи буде Піраміда регулярно відкрита по вихідним,з нового сезону? по - друге,мене бісить "стандартна схема" за якою починається діскач))) по - третє,якщо клубо - то й музика клубна,навіщо включати реп та рнб? (можливо,щоб більше людей відвідувало?) по - четверте, я б зробив трохи ліпшу вентеляцію,із-за цього багато людей надають перевагу Стороживому,бо там свіже повітря... А так все норм,особисто мені більше подобається Піраміда
По - перше, чи буде Піраміда регулярно відкрита по вихідним,з нового сезону?
1)Да буде працювати регулярно по вихідним, крім днів коли будуть проводитись закриті вечірки(переважно в робочі дні);
по - друге,мене бісить "стандартна схема" за якою починається діскач)))
2)Мене також бісить, але по-другому не можливо було грати - всі седять, тепер діско буде повторюватись в музиці з попереднім вечором лише на 30%.
по - третє,якщо клубо - то й музика клубна,навіщо включати реп та рнб? (можливо,щоб більше людей відвідувало?)
3)Піраміда дістала славу попсового генделя, я з цим намагався, намагаюсь і буду боротися:"Піраміда-це клуб,де повинна грати клубна музика, а якшо треба попси то слухай дома радію коли миєш посуд"
по - четверте, я б зробив трохи ліпшу вентеляцію,із-за цього багато людей надають перевагу Стороживому,бо там свіже повітря...
4)Можливо поставлять кондиціонери, ала це проблема всіх клубів закритого типу. Альтернатива - менше курити, чи зробити кімнату для куріння.
А так все норм,особисто мені більше подобається Піраміда
Толку з кондиціонерів я не бачу, їх там треба не менше 10 шт, а чи встановить їх дирекція??? На рахунок кімнати для куріння, на мою думку, нічого з того не вийде, томущо у нас народ хоч і добрий та як візьме на душу то попробуй його загнати в оту кімнату, охранніка покалічать .
І про недоліки: Я б попросив офіціанток краще витирати столи, вот спробуйте прийти в піраміду взяти салфетку і протерти стіл, салфетка чорна, жах!!!
А мені Піраміда більше подобається ніж Стороживе! Хоча до кінця літа і там почнуть щось нормальне включати. І прошу не включай БЕЛАНА(давно його не чула, але й не хочу)
ой, давненько я в Піраміді не була, а в Стороживому ще давніше, але там мені не дуже подобається! Не знаю, мене все влаштовує, тільки би офіціантки не були такі заторможені, і бабка на вході не волала, шо немає здачі, а в самої в шухляді дофіга мєлочі! = )) Народ, ви говорите, шо приходите додому всі провонені цигарками, а самі чого курите? Йдіть на вулицю і куріть досхочу!! Така сама ситуація і з R&B - самі його просите!! Не забувайте, шо всім неможливо догодити!!
Ну а ті шо не курять ??? полюбому штиняє ...... .Треба шось замутити з повітрям у піраміді .
А за музику не терендіть багато ! може комусь і подобається та музичка........але Білан це ппц ((((((
Бабулька ЗВЕРЬ!!! трохи тормозить но буває... поп і r'n'b будем щимити... на рахунок офіціантів точно треба щось робити, я разщ чай чекав 1 год 28 хвилин...прикидаю скільки люди замовлення чекають, коли повний зал. але за такі гроші я б теж особо не напрягався... ВСЕ БУДЕ КРУТО!!!
Чулааа? Ще б хотіось побільше Tech & Progressive Trance.. Тікі не апліфту, бо всі позасинають... А на вєнтіляцію посрать! Включайте ту фігню шо дим робе і лазер і всьо буде як на люццкіх рейвах! (Ще б трансу, шоб усі пригали...) Але це так, утопія...
Додано через 8 хвилин 8 секунд:
Хотя про транс це я уже загнав.. Елєктро, воно май енергічніше ..