Відтепер з'явилась можливість подавати заявки на підняття швидкості не тільки за телефоном 2-30-10, але ще й за допомогою спеціальної форми. Ця форма призначена тільки для подачи заявок на підвищення швидкості на порту. подати заявочку
Хотів дізнатись вашу думку.І так,як ви проводите свій вільний час,як рослабляїтесь.Чи є в Сторожинці такі місця де можна класно відпочити (в різні пори року).
Дискотека - найкращий варіант відпочити(принаймні у нас).. Ще можна кудась по місту піти погуляти, але напряжно, коли на дворі холодно.. О.о
Трохи напрягає, шо у нас відпочити - значить набухатись, але вже є як є..
Напрягає те, що відпочинок для сторожинчан - то дискотека та алкоголь. Для мене відпочинок - це зустріч з приємними мені людьми та цікаві розмови. Про дискотеки в Сторожинці ми вже говорили, там мало цікавого, тому ми любимо просто зібратись поговорити. А ще відпочинок - то участь в рок-гурті та можливість інколи пограти все вживу
особисто для мене відпочинок,це річ,яка аж ніяк не повязана з пірамідою,водкою і т.д. може і смішно буде звучати,але мене в мої то 16 чось не тягне нікуда.може я вже відгуляля своє(а гуляти почала рано).зара для мене відпочити,це погуляти по городу,спокійно,шоб без криків,шумної компанії,подумати про життя.вот так то я собі уявляю відпочинок
Привіт всім. Випадково попала на цей портал - вирішила пошастать. В Сторожинці можна класно погуляти по паркам - у нас їх порівняно з іншими багато і вони більш менш нормальні, але на жаль не чисті. недавно була в знайомої в Новоселиці годе названіє парк - 3 лавочки 5 дерев і посередині тече щось невідоме, яке колись напевног було річкою. А у нас ще більш менш прстойно
Є така тєма. Не місце красить людину , а людина місце. Чим більше розумних, культурних,красівих людей будуть патріотами міста тим краще буде житись. Тоді меньше буде розмов стосовно статуса міста. Імідж треба створити і підтримувати. Я думаю, що молодь стане базою для позитивного образу міста.
Чернівчанин, банда в нас досить стандартна: ударні, гітара, бас, клавішні, вокал. Плануємо в перспективі ще одну гітару. Записів немає, бо як тільки рівень доходить до прийнятного для запису, ми когось повинні вигнати. От наприклад вокаліст пішов недавно. Тепер просто лабаємо, наспівуючи собі під ніс